EETHUIS DESTINY FAHRENHEITSTRAAT

EETHUIS DESTINY FAHRENHEITSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 611 beoordelingen
26 nov 2021 om 21:46 Eten smaakte goed,best pittig,ik ben dan niet zo gewend
25 nov 2021 om 19:49 Het was heerlijk! En goed warm!! Echte aanrader!
23 nov 2021 om 16:49 Altijd erg lekker. En topservice!!
23 nov 2021 om 7:10 Alles was weer heerlijk zoals we gewend zijn.
19 nov 2021 om 22:02 Zoals de vorige keren weer erg genoten van het eten!
14 nov 2021 om 10:25 Anderhalf uur op je bestelling wachten en dan iets krijgen wat niet eens roti of bara genoemd mag worden. We waren bang door corona onze smaak verloren te zijn, maar het bleek 'gelukkig' de smakeloze roti. De bara leek meer op doorgebakken omelet.
14 nov 2021 om 3:21 Het eten kwam na bijna 2 uur. Nadat ik gebeld had kreeg werd er gezegd dat de bezorger onderweg was maar alsnog werd het eten een half uur later bezorgd
12 nov 2021 om 21:14 Heerlijk eten !
12 nov 2021 om 19:25 Top
8 nov 2021 om 14:28 Heerlijk eten! Bezorging duurde wel wat lang (90 minuten was vooraf aangegeven en het werd 115 minuten), maar waarschijnlijk hadden ze het druk. En het lekkere eten maakte het goed :)
7 nov 2021 om 21:26 Al 4x hier besteld. Heel Goed eten, maar je moet altijd heel lang wachten op je eten. Er staat dat het 60min duurt maar het duurt iedere keer meer dan 1.5 uur. Laatst Gebeld hierover, dan wordt er gezegd dat je dan maar ergens anders moet bestellen
6 nov 2021 om 20:39 Bezorgtijd meer dan 2 uur. (Deze optie kan je in de thuisbezorgd beoordeling niet eens invullen loopt tot max 60 min) Broodje kip kerrie super lekker. Broodje bakkeljauw en bara kipsate waarschijnlijk de dop van de zoutpot afgevallen echt te zout, ja