EETHUIS DESTINY FAHRENHEITSTRAAT

EETHUIS DESTINY FAHRENHEITSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Destiny Fahrenheitstraat. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 22:12 Ik heb twee en een half uur op mijn eten gewacht ik had aangegeven bij opmerkingen dat ik er een bepaalde groente er niet in wil de hebben maar van lezen hebben ze nog nooit gehoord ....eten op zich was oke maar ik bestel er nooit meer
23 mei 2022 om 19:43 Voor bijna € 50 voor een karige maaltijd voor twee personen. halve bak vol olie. Niet eens de saus van het vlees.
21 mei 2022 om 21:02 Lekker en goed warm! Vriendelijke bezorger Het fijne van de sato soep is dat alles apart verpakt komt! Zodat het niet sompig word!
15 mei 2022 om 22:38 Eten was super lekker en veel ook ik ga zeker vaker bestellen
15 mei 2022 om 21:55 Heerlijk gegeten, en geloof me de hete kip is ook echt HETE KIP !!!
12 mei 2022 om 8:09 Het eten werd warm geleverd. Er zaten misschien 10 stukjes kousenband in. De rest was flink veel aardappel en wat tempeh. Voor deze hoge prijzen had ik toch wel wat meer verwacht. Ook de bezorgkosten zijn hoog.
27 apr 2022 om 23:07 Lekker hoor. Bedankt
23 apr 2022 om 19:03 Eten was erg lekker
20 apr 2022 om 22:08 Prima!
20 apr 2022 om 20:17 Roti was een en al kerry denk dat ze t hele zakje erin hebben gegooid… tip minder kerry graag nu nog buikkrampjes rennen na t toilet
18 apr 2022 om 19:29 Wat n heerlijk bara’s en roti! De bara’s waren echt zoals ze horen te zijn. Voor herhaling vatbaar. Niet te vaak want het is niet goedkoop.
11 apr 2022 om 21:07 Was heerlijk! Beste roti en cha ciew die ik tot nu toe heb mogen eten. Bara’s waren ook erg lekker heb ik begrepen.